Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Става трудно, защото някой много настоява да се случи

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Става трудно, защото някой много настоява да се случи
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Ако скачаш срещу системата на джипката, не може да я сменяш с друга монотеистична власт

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Става мъчно, тъй като някой доста упорства да се случи по сложен метод. Рано или късно това ще се получи и Борисов няма да се върне на власт, предишното няма да се върне. Години наред ни плашеха, че в случай че не е Борисов, щели да се върнат комунистите. А посредством Има Такъв Народ щял да се върне Бойко Борисов. Много обичам това с караконджолите, някой да ги размахва. Аз мисля, че стигнахме до едно по-равновесно равнище, на което никой никого не плаши, нито с предварителни избори, започнаха да се раздават вини, а се очакваше да се употребяват мандатите по този начин, че качествени хора да са на управнически позиции. " - сподели Арман Бабикян по БТВ след оповестяването на новия кабинет. 

" Как да ви отговоря дали поддържам този кабинет като преди минути разбрах името на правосъдния министър, по кое време да го обсъдя с сътрудниците?! Конструирането на кабинет е много фриволно. Първо един претендент, след това различен, след това трети, това е сериозна работа и би трябвало да си дадем сметка, че е добре да си антисистемен. Но зависи против коя система. Ако системата е система на джипката, не може да я сменяш с друга монотеистична власт. Трябва да предложиш противоположното, хората желаеха повече народна власт, светлина, бистрота, по-малко крадене. Лицата би трябвало да са безапелационни, не се получава. Нанасят се удари на служебни министри. " - добави той. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР